Llengua, bon vent. 1 Primària. Saba

Valenciano
Rústica
Josefa Antonia Guardiola Chorro [Pepa Guardiola]; Josep Maria Lozano Lerma; Marta Biel Tres; Joaquina Jacoba Barba Plaza [Joaquina Barba]; Ferrán Bataller Gomar [Ferrán Bataller]; Imma Blanco Miñana
208 páginas Formato: Papel Publicación: 2014 ISBN: 9788467570953

Índice

1. La marieta Pepeta
2. La gata blanca
3. Tot això s’ha menjat?
4. La cova del tresor
5. Una carrasca i dos nius
6. El ginkgo i el lloro
7. Sol, solet
8. La formiga i l’oroneta
9. La capseta de fusta
10. Els donyets també fan vacances
11. El robot que no sabia riure
12. La família de conductors
El projecte Saba per a Bon vent està concebut des d’un enfocament comunicatiu, amb una metodologia pràctica i uns continguts teòrics integrats amb altres llengües. Un dels seus principals objectius és la potenciació de la capacitat d’expressió oral.
Presenta els continguts lingüístics a través de textos molt suggeridors d’autors valenciana (Josep Lozano, Pepa Guardiola, cançons de Dani Miquel…), situacions comunicatives que afavoreixen la reflexió, activitats pas a pas per a iniciar-se en els procediments de l’anàlisi lingüística i jocs interactius per a reforçar l’aprenentatge.
Ofereix un programa específic de Competència lectora amb dinàmiques per a entrenar estratègies de lectura eficaç, tasques estructurades per a desenvolupar els nivells de comprensió a partir de tipologies textuals, proves d’avaluació per a detectar el grau d’adquisició de les destreses lectores i propostes lúdiques d’animació a la lectura en diferents suports.
Potencia l’escriptura correcta de les paraules en cada curs amb el programa d’Ortografia, mitjançant activitats d’atenció i memòria visual a través de materials audiovisuals i manipulatius enfocats a diferents estils d’aprenentatge, bateria de dictats amb dinàmiques individuals i per parelles i fitxers individualitzats perquè cada alumne puga registrar el seu autoaprenentatge.
Estimula la creativitat i el desenvolupament de l’expressió en valencià, mitjançant activitats contextualitzades en la realitat cultural de la nostra Comunitat i para una atenció especial a la interacció comunicativa per mitjà del material manipulatiu i els recursos interactius.
I en 1r, el llibre de l’alumne inclou… Llibre de lectures La colla de l’esquirol